Hasznos információk csoportjainkról: 

Jelentkezéseket a szeptember végén induló csoportokba folyamatosan fogadunk!

 

Időpont: csütörtök délutánonként. Ovis csoport: 15:00-15:45 / 1-2. osztályos csoport: 16:00-17:00 / 3-4. osztályos csoport: 17:15-18:30

Korosztály: A csoportok korosztályok szerinti bontásban szerveződnek: nagy óvodás, 1-2. osztályos és 3-4. osztályos csoportokba. 

Csoportlétszám: 6-8 fő

Helyszín: Érd Parkváros Közösségi Ház (2030 Érd, Gépész utca 14.)

Ár: 

Ovis csoport (45 perc) - 3000 Ft/alkalom

1-2. osztályos csoport (60 perc) - 3500 Ft / alkalom

3-4. osztályos csoport (75 perc) - 4000 Ft / alkalom

A csoportfolyamatok díját több részletben szedjük be, ennek pontos menetéről a szülőkonzultáció során adunk tájékoztató lapot. Az első részletben az első három alkalom díját kérjük az első alkalommal fizetve.

Szülőkonzultáció: A csoportok indulása előtt és az utolsó alkalom után minden gyermek szüleivel találkozunk, mely a csoportba kerülés feltétele. Az első konzultáció a szülőknek jó alkalom a csoportok vezetőivel való megismerkedésre, valamint arra, hogy választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre. A csoportfolyamat utáni zárókonzultáció során tudunk a gyermekről visszajelzést adni, mely a folyamatnak szintén fontos része. A konzultációk ára 8000 Ft/alkalom.

Próba alkalmak: Az első három alkalom minden gyermek számára a gyerekpszichodráma kipróbálásának lehetőségét nyújtja. A negyedik alkalomtól elköteleződést várunk a csoport végéig. Ez azt jelenti, hogy hiányzás esetén is fenntartjuk a gyermek helyét a csoportban, ezért a csoportdíj később befizetett részletét hiányzás esetén sem áll módunkban visszatéríteni.

Csatlakozás: A csoportok az első három alkalmat követően zárt csoportként működnek, később jelentkezőknek a következő induló csoportjainkban tudunk helyet biztosítani.

Back To Top