Hasznos információk csoportjainkról: 

Jelentkezéseket a 2021. szeptember végén induló csoportokba folyamatosan fogadunk!

Az alábbi információk tájékoztató jellegűek. 2021 szeptemberétől elképzelhető, hogy lesznek változások, melyekről adunk majd tájékoztatást a jelenktezőknek. 

 

Időpont: Várhatóan csütörtök délutánonként, pontos idősávot később tudunk írni. 

Korosztály: A csoportok korosztályok szerinti bontásban szerveződnek hozzávetőlegesen a következő elvet követve: 7-8 évesek és 9-10 évesek csoportja.  

Csoportlétszám: 6-8 fő

Helyszín: Érd Parkváros Közösségi Ház (2030 Érd, Gépész utca 14.)

Ár: 4000 Ft / alkalom. A csoportfolyamatok díját több részletben szedjük be, a fizetés nem alkalmanként történik. Ennek pontos menetéről a szülőkonzultáció során adunk tájékoztató lapot. Az első részletben az első három alkalom díját kérjük az első alkalommal fizetve.

Szülőkonzultáció:

A gyerekpszichodráma csoportok folyamatában a szülő a legfontosabb szövetségesünk. Ezért a csoportok indulása előtt minden szülővel találkozunk egy (szükség esetén több) alkalommal, hogy megalapozzuk az egész éves közös munkát. Az első konzultáció a szülőknek jó alkalom a csoportok vezetőivel való megismerkedésre, valamint arra, hogy választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre, számunkra pedig elengedhettelen információkkal szolgál a gyermek fejlődéséről, környezetéről, nehézségeiről. Ezen felül rendszerint félévkor illetve a folyamat végén tartunk szülőkonzultációt, ahol közösen tudunk arról gonolkodni, hogy mi történt a gyermekkel nálunk a csoporton és az életében a csoporton kívül. Felmerülő igény esetén lehetőség van további szülőkonzultációra is. A szülőkonzultációk ára 8000 Ft/alkalom.

Próba alkalmak:

Az első három alkalom minden gyermek számára a gyerekpszichodráma kipróbálásának lehetőségét nyújtja. Ezalatt az idő alatt felmérjük, hogy a gyermekpszichodráma módszere illeszkedik-e legjobban a gyermek nehézségéhez. Amennyiben nem, segítünk utat találni a megfelelő szakemberekhez. A negyedik alkalomtól elköteleződést várunk a csoport végéig. Ez azt jelenti, hogy hiányzás esetén is fenntartjuk a gyermek helyét a csoportban, ezért a csoportdíj később befizetett részletét hiányzás esetén sem áll módunkban visszatéríteni.

Csatlakozás:
A csoportok az első három alkalmat követően zárt csoportként működnek, később jelentkezőknek a következő induló csoportjainkban tudunk helyet biztosítani.

Back To Top