Hasznos információk csoportjainkról: 

Jelentkezéseket a szeptember végén induló csoportokba folyamatosan fogadunk!

 

Időpont: csütörtök délutánonként - a pontos idősávokat a tanév elején tudjuk megmondani. 

Korosztály: csoportjainkba nagycsoportos óvodás és alsó tagozatos iskolás gyerekeket várunk ( nagy óvodás, 1-2 osztályos és 3-4 osztályos csoportjainkba).

Csoportlétszám: 6-8 fő, a csoportbeosztásról a csoportok indulása előtt telefonon tájékoztatjuk a szülőket.

Helyszín: Érd Parkváros Közösségi Ház (2030 Érd, Gépész utca 14.)

Ár: 3500 Ft / alkalom, az első 3 alkalmat és a folyamat fennmaradó részét egyben fizetve. Testvérkedvezmény elérhető (testvérek külön csoportban), mértéke 10%. Fizetés két részletben, előre egyeztetett időpontban.

Szülőkonzultáció: A csoportok indulása előtt és az utolsó alkalom után minden gyermek szüleivel találkozunk, mely a csoportba kerülés feltétele. Az első konzultáció a szülőknek jó alkalom a csoportok vezetőivel való megismerkedésre, valamint arra, hogy választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre. A csoportfolyamat utáni zárókonzultáció során tudunk a gyermekről visszajelzést adni, mely a folyamatnak szintén fontos része. A konzultációk ára 6000 Ft/alkalom.

Próba alkalmak: Az első három alkalom minden gyermek számára a gyerekpszichodráma kipróbálásának lehetőségét nyújtja. A negyedik alkalomtól elköteleződést várunk a csoport végéig. Ez azt jelenti, hogy hiányzás esetén is fenntartjuk a gyermek helyét a csoportban, ezért a csoportdíj befizetett második részletét lemondás esetén sem áll módunkban visszatéríteni.

Csatlakozás: A csoportok az első három alkalmat követően zárt csoportként működnek, később jelentkezőknek a következő induló csoportjainkban tudunk helyet biztosítani.

Back To Top