Hasznos információk csoportjainkról: 

Jelentkezéseket a 2021. szeptember végén induló csoportokba folyamatosan fogadunk!

Az alábbi ifnormációk tájékoztató jellegűek, a korábbi évek adatait tartalmazzák. 2021 szeptemberétől elképzelhető, hogy leszenk változások, melyekről adunk majd tájékoztatást a jelenktezőknek. 

 

Időpont: csütörtök délutánonként. Ovis csoport: 15:00-15:45 / 1-2. osztályos csoport: 16:00-17:00 / 3-4. osztályos csoport: 17:15-18:30

Korosztály: A csoportok korosztályok szerinti bontásban szerveződnek: nagy óvodás, 1-2. osztályos és 3-4. osztályos csoportokba. 

Csoportlétszám: 6-8 fő

Helyszín: Érd Parkváros Közösségi Ház (2030 Érd, Gépész utca 14.)

Ár: 

Ovis csoport (45 perc) - 3200 Ft/alkalom

1-2. osztályos csoport (60 perc) - 3500 Ft / alkalom

3-4. osztályos csoport (75 perc) - 4000 Ft / alkalom

A csoportfolyamatok díját több részletben szedjük be, ennek pontos menetéről a szülőkonzultáció során adunk tájékoztató lapot. Az első részletben az első három alkalom díját kérjük az első alkalommal fizetve.

Szülőkonzultáció:

A gyerekpszichodráma csoportok folyamatában a szülő a legfontosabb szövetségesünk. Ezért a csoportok indulása előtt minden szülővel találkozunk egy (szükség esetén több) alkalommal, hogy megalapozzuk az egész éves közös munkát. Az első konzultáció a szülőknek jó alkalom a csoportok vezetőivel való megismerkedésre, valamint arra, hogy választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre, számunkra pedig elengedhettelen információkkal szolgál a gyermek fejlődéséről, környezetéről, nehézségeiről. Ezen felül rendszerint félévkor illetve a folyamat végén tartunk szülőkonzultációt, ahol közösen tudunk arról gonolkodni, hogy mi történt a gyermekkel nálunk a csoporton és az életében a csoporton kívül. Felmerülő igény esetén lehetőség van további szülőkonzultációra is. A szülőkonzultációk ára 8000 Ft/alkalom.

Próba alkalmak:

Az első három alkalom minden gyermek számára a gyerekpszichodráma kipróbálásának lehetőségét nyújtja. Ezalatt az idő alatt felmérjük, hogy a gyermekpszichodráma módszere illeszkedik-e legjobban a gyermek nehézségéhez. Amennyiben nem, segítünk utat találni a megfelelő szakemberekhez. A negyedik alkalomtól elköteleződést várunk a csoport végéig. Ez azt jelenti, hogy hiányzás esetén is fenntartjuk a gyermek helyét a csoportban, ezért a csoportdíj később befizetett részletét hiányzás esetén sem áll módunkban visszatéríteni.

Csatlakozás:
A csoportok az első három alkalmat követően zárt csoportként működnek, később jelentkezőknek a következő induló csoportjainkban tudunk helyet biztosítani.

Back To Top