Hasznos információk csoportról

 

Időpont: Február 17-től péntek délután 15:00-16:00 10 alkalmon keresztül. 

Pontos dátumok: 1.) Február 17 -  2.) Február 24 - 3.) Március 3 - 4.) Március 10 - Március 17 szünet - 5.) Március 24 - 6.) Március 31 - Április 7 szünet - Április 14 szünet - 7.) Április 21 - 8.) Április 28 - 9.) Május 5 /- Május 12 szünet - 10.) Május 19 

Korosztály: A csoportba 1-2. osztályos fiúkat és lányokat várunk

Csoportlétszám: 7 fő

Helyszín: Borsmama Pszichológiai Fejlesztő Központ (Budaörs, 2040, Petőfi utca 60.)

Ár: 7000 Ft / alkalom. A csoportfolyamatok díját több részletben szedjük be, a fizetés nem alkalmanként történik. 

Fizetés menete: Fizetés készpénzben, lezárt borítékban a gyermek nevét ráírva, pontos összeggel lehetséges. 

Fizetési részletek és dátumok: 

1. alkalommal (Február 17)

1-3. alkalom díja 21 000 Ft 

4. alkalommal (Március 10)

4-7. alkalom díja: 28 000 Ft 

8. alkalommal (Április 28)

8-10. alkalom díja: 21 000 Ft 

 Szülőkonzultáció: A csoport folyamatában a szülő a legfontosabb szövetségesünk. Ezért a csoport indulása előtt minden szülővel találkozunk egy (szükség esetén több) alkalommal, hogy megalapozzuk az egész éves közös munkát. Az első konzultáció a szülőknek jó alkalom a csoportok vezetőivel való megismerkedésre, valamint arra, hogy választ kapjanak minden felmerülő kérdésükre, számunkra pedig elengedhetetlen információkkal szolgál a gyermek fejlődéséről, környezetéről, nehézségeiről. Ezen felül a folyamat végén tartunk szülőkonzultációt, ahol közösen tudunk arról gonolkodni, hogy mi történt a gyermekkel nálunk a csoporton és az életében a csoporton kívül. Felmerülő igény esetén lehetőség van további szülőkonzultációra is. A szülőkonzultációk ára 12000 Ft/alkalom.

Próba alkalmak: Az első három alkalom minden gyermek számára a csoport kipróbálásának lehetőségét nyújtja. Ezalatt az idő alatt felmérjük, hogy a csoport módszere illeszkedik-e a gyermek nehézségéhez. Amennyiben nem, segítünk utat találni a megfelelő szakemberekhez. A negyedik alkalomtól elköteleződést várunk a csoport végéig. Ez azt jelenti, hogy hiányzás esetén is fenntartjuk a gyermek helyét a csoportban, ezért a csoportdíj később befizetett részletét hiányzás esetén sem áll módunkban visszatéríteni.

Csatlakozás: A csoportok az első három alkalmat követően zárt csoportként működnek, később jelentkezőknek a következő induló csoportjainkban tudunk helyet biztosítani.

Back To Top