Hasznos információk a 2024.februárban 3-4. osztályosoknak induló csoportról

 

Időpont: Február 20-tól a tanév végéig, hetente,  kedd 17:15-18:15. 

 Csoportlétszám: 8 fő, fiúk és lányok vegyesen. 

Helyszín: Budapest XI. kerület, Kosztolányi Dezső tértől 2 perc séta távolság. 

Ár: 8000 Ft / alkalom. A csoportfolyamatok díját több részletben szedjük be, a fizetés nem alkalmanként történik. 

Fizetés menete: Fizetés készpénzben, lezárt borítékban a gyermek nevét ráírva, pontos összeggel lehetséges. 

Szülőkonzultáció: 

A csoportfolyamatnak alapesetben két szülőkonzultáció képezi a részét: egy a csoportfolyamat előtt és egy a csoportfolyamat végén, lehetőség szerint mindkét szülő jelenlétével. Bár az idő nagyobb részében a gyermekekkel találkozunk, a közösen kitűzött cél elérésében elengedhetetlen a szülővel való közös gondolkodás, a szülő a legfontosabb szövetségesünk. A szülőkonzultációkra emiatt a csoportfolyamat részeként tekintünk, kérjük, minden esetben vegyenek részt rajta. Továbbá fontosnak tartjuk, hogy a szülőkonzultációk közti időszakban is legyen köztünk párbeszéd, ha a gyermeket fontos hatás éri – akár nálunk, akár az életében, kérjük, hogy azt minden esetben jelezzék nekünk. Egyéni igény szerint szülőkonzultációra a beépített alkalmakon felül is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban és szükség esetén ezt mi is kérhetjük. Előfordul, hogy egy alkalom nem elég arra, hogy minden fontos információt feltérképezzünk, ilyenkor a szülőt megkérhetjük arra, hogy még egy szülőkonzultációban folytassuk a beszélgetést. A szülőkonzultáció díja minden esetben 12000 Ft /alkalom.

Próba alkalmak: Az első három alkalom minden gyermek számára a csoport kipróbálásának lehetőségét nyújtja. Ezalatt az idő alatt felmérjük, hogy a csoport módszere illeszkedik-e a gyermek nehézségéhez. Amennyiben nem, segítünk utat találni a megfelelő szakemberekhez. A negyedik alkalomtól elköteleződést várunk a csoport végéig. Ez azt jelenti, hogy hiányzás esetén is fenntartjuk a gyermek helyét a csoportban, ezért a csoportdíj később befizetett részletét hiányzás esetén sem áll módunkban visszatéríteni.

Csatlakozás: A csoportok az első három alkalmat követően zárt csoportként működnek, később jelentkezőknek a következő induló csoportjainkban tudunk helyet biztosítani

Csoportalkalmak, befizetések: 

 

 

Szülőkonzultáció előre egyeztetett időpontban

12000 Ft

1

Február 20

1-3. alkalom díja – 24 000 Ft

2

Február 27

 

3

Március 5

 

4

Március 12

4-8. alkalom díja – 40 000 Ft

5

Március 19

 

6

Március 26

 

 

Április 2 - Tavaszi szünet

 

7

Április 9

 

8

Április 16

 

9

Április 23

9-12. alkalom díja – 32 000 Ft

10

Április 30

 

11

Május 7

 

12

Május 14

 

 

Szülőkonzultáció előre egyeztetett időpontban

12 000 Ft

 

 

Back To Top